perjantai 5. huhtikuuta 2019

Happy Mail

Eilen tuli taas ihanaa postia!!! Sieltä tuli yksi Blind Swap kuori ja yksi minkä olin itse valinnut. Päivän paras osuus on se, kun menee töistä kotiin ja näkee, että on tullut kirjeitä! Vihdoinkin aina joka päivälle jotain odotettavaa ja jännitettävää!

Tämä kirje saapui Saksasta! Tämä oli ensimmäinen vaihtarini Saksaan ja on kyllä mahtavaa saada vaihtaa näitä kortteja ympäri maailmaa! Kiitos ihana Manuela näistä korteista, sekä söpöistä pikku eläimistä. Tämä oli Blind Swap, joten kaikki oli täyttä yllätystä. Manuela kysyi mistä pidän ja yhdeksi aiheeksi listasin "söpöt eläimet", kun tämän kuoren avasin niin hieman naurahdin. Manuelakin kysyi "onko nyt tarpeeksi söpöä?" Voi kyllä on!


Tämä kirje on Suomesta, sekä on itse valitsemani ja ruinaamani kortti vaihto! Tämän kirjeen minulle lähetti Sari K. Kortti on mielettömän ihana ja mukana tuli vaikka ja mitä ihanaa ylläriä! Siellä on valmis pohjakin, johon varmasti keksin jotakin hienoa! Sekä nämä avaruus aiheiset kuvat ovat upeita! Kiitos ihana Sari K! Käykää tsekkaamassa myös hänen bloginsa täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti