keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Miltä näyttää Miwwin työpaja?

Ensin oli keittiönpöytä. Sen jälkeen oli kaaos. Sen jälkeen tuli kiva askartelupaja!
Alkuunsa ensin siis oli aivan kamala kaaos! Kaikki paperit ja pahvit ja lehdet ja tarrat ja ties mitkä oli aivan sikin sokin vain pöydällä. Minulla ei alkujaan ollut kuitenkaan isot askarteluväline jemmat. Taisi olla yksi iso kassillinen ja siinä kaikki.


Tämän kaaoksen jälkeen, kun huomasin: HEI minähän tykkään tästä hommasta! Aloin vähän hamstrailemaan ja hommaamaan lisää tavaraa. Kävin ihan normaalissa ruokakaupassa askartelupuolella, sekä jonkin sortin askartelukaupassa. Mukaan lähti vähän tavaraa.

Mutta tämän jälkeen, kun huomasin: HEI tykkään vieläkin tästä hommasta! Lähdimme Helsinkiin käymään ja siellä olikin ihana askarteluliike, jonka putsasin tyhjäksi. Mukaan lähti iso kassillinen tarvikkeita. Kun tajusin, että minulla on aivan liikaa tavaraa oli minun otettava käyttöön kodista löytyviä kynttilöiden säilytysrasioita. Niihin mahtuu mukavasti kaikkia pahveja. Sen jälkeen tuli ostettua vielä tuo säilytyslokerikko, joka taitaa olla tarkoitettu kaiken maailman muttereille ja ruuveille. Mutta erittäin näppärä. NYT alkaa näyttämään jo hyvältä!



Vielä kun saisi sen omakotitalon ja oman askarteluhuoneen niin kaikki olisi täydellisesti, heh. Pelottaa vain se, että jos innostus nyt loppuukin tai menee tauolle, mihin ihmeeseen tungen tämän kaiken? Koska tosissaan, minulla on vallattuna vain tämä keittiön pöytä. Noh, se jää nähtäväksi! Vielä ainakin intoa löytyy yllin kyllin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti